+31 10 742 01 07 info@clubjoy.nl

Na corona snel weer de weg naar boven vinden? De oplossing ligt bij jouw team!

mei 3, 2021

Het is lastig voor te stellen hoe de post-corona periode eruit zal gaan zien. We kijken met z’n allen uit naar een leven zonder alle restricties. Een leven met de vrijheden die we gewend zijn en waar we het met z’n allen zo goed op doen!

De eerlijkheid gebied te zeggen, dat we wel met een flinke achterstand beginnen in onze branche. Veel clubs hebben 10 tot wel 25% van hun leden verloren. En die willen we graag zo snel mogelijk terug. Nu zijn wij van nature optimistisch ingesteld. Wij geloven dat we, mits we het goed doen met z’n allen, snel herstel kunnen boeken. Sterker nog, we geloven dat er een flinke groei in zit. Het besef is overal nog steviger geland dat een gezond lichaam en een verantwoorde levensstijl een must is. Daar kunnen we iets mee! En jouw team is daarin de sleutel. Bij Start2Move hebben we een tool ontwikkeld waarmee we jou nu willen helpen om het maximale uit deze kans te halen. Stel jezelf als fitnessondernemer/-manager eens een aantal kritische vragen om te toetsen of je ‘post-corona’ bestending bent

 • Ben jij als ondernemer relevant en onderscheidend in de concurrerende, onder hoogspanning staande en snel veranderende markt?
 • Weet jij goede werknemers langdurig aan je te binden?
 • Ben jij een inspirerende werkgever?
 • Weet jij als ondernemer wat de trends en marktontwikkelingen zijn en ben jij altijd up2date?
 • Ben jij samen van jouw leden echte ambassadeurs van jouw club te maken?
 • Heb jij toegang tot de juiste tools om jouw leden langdurig aan je te binden?
 • Bied je zogenaamde “Lifetime Value” aan jouw leden?
Op het moment dat je bij één of meerdere vragen niet tot een volmondige en overtuigende “JA” komt, lees dan vooral verder!
Start2Move lanceert de Lifelong Learning Academy

We zijn aan de slag gegaan om een tool te ontwikkelen die -niet alleen jouw teamleden inspireert- maar ook bijdraagt aan het werven en behouden van jouw leden om er uiteindelijk zelfs ambassadeurs van te maken.

De coronacrisis heeft het belang van deze tool -en de snelheid van ontwikkeling- verder versterkt, omdat je juist nu het verschil kunt maken voor je leden en je team. Dit heeft geresulteerd in de totstandkoming van de Start2Move Lifelong Learning Academy.

Toegevoegde waarde voor ondernemers
Gekwalificeerd personeel is de sleutel om leden aan je te binden; dit zal iedere fitnessondernemer onderkennen. Evenals dat het een toegevoegde waarde is om te investeren in je personeel. Tot onze verbazing, merken wij in de praktijk nog steeds dat ondernemers opleiden en bijscholing vaak als bijzaak of niet noodzakelijk zien. Er wordt veel geïnvesteerd in hardware (lees: apparatuur) en zeer beperkt in de mensen die ervoor moeten zorgen dat deze investeringen werkelijk gaan renderen. Teamleden up-to-date houden is niet eenvoudig en vergt investering. Een investering die wij als vanzelfsprekend zien. Structurele bijscholing van teamleden gebeurt op veel clubs niet tot nauwelijks, terwijl de dienstverlening toch echt pas waarde krijgt als een team goed is opgeleid, dezelfde taal spreekt en specialisaties kent. Een lid wordt geen ambassadeur van jouw merk door mooie apparatuur, jouw leden raken pas werkelijk betrokken door de inzet van jouw team!

Met de Start2Move Lifelong Learning Academy kun jij als fitnessondernemer laagdrempelig en onbeperkt investeren in de ontwikkeling van het TEAM (Together Everyone Achieves More). Daarbij hoef je jezelf niet druk te maken over de logistieke en organisatorische afhandeling. De Start2Move Lifelong Learning Academy inspireert, ontzorgt en biedt structurele bijscholing voor jouw hele team tegen lage kosten.

Wat kun je verwachten?

 • Een platform voor fitnessclubs, trainers en fanatieke leden om zich onbeperkt (online) te scholen op het gebied van fitness, sport en een gezonde leefstijl.
 • Onbeperkt (online) bijscholen waar en wanneer je maar wil. Waarbij je als cursist niet tegen een hele avond studeren hoeft ‘aan te hikken’ maar waar je in hapklare brokken, kleine stukjes kunt leren als je bijvoorbeeld in de trein zit, aan het lunchen bent of gewoon even tussendoor.
 • Meer dan 40 opleidingen, cursussen en workshops: van Gewichtsconsulent tot Personal Trainer, van Leefstijlcoach tot Physical Performance Trainer; voor ieder wat wils. Persoonlijke groei voor iedereen is binnen handbereik.
Kernwoorden voor studeren bij de Lifelong Learning Academy:
 • Leuk: Interactieve werkvormen zoals video’s, quizzen, Webinars en diverse online oefentools.
 • Leerzaam: Ongelimiteerd leren, met diverse geaccrediteerde opleidingen en trainingen, workshops, Webinars, events.
 • Uitgebreid: Vanaf de lancering meer dan 30 geaccrediteerde, praktijkgerichte opleidingen en cursussen op elk niveau inclusief online examen mogelijkheid en nulmeting. Daarbij worden er elk jaar meerdere nieuwe opleidingen en cursussen toegevoegd aan de Academy.
 • Flexibel: Studeren waar en wanneer je maar wilt.
 • Eenvoudig: Als werkgever betaal je een vast bedrag per maand op basis van het aantal medewerkers. Wij ontzorgen jou om jouw team maximaal te laten presteren. Het is voor jou een minimale inspanning, met een hoog en duurzaam rendement.
 • Verbindend: Door het faciliteren van onbeperkte online (bij)scholingen bied je niet alleen uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, maar stimuleer je ook een langdurige verbintenis evenals een verdere persoonlijke ontwikkeling van jouw medewerkers.
Verder
Als laatste kun je als lid van de Lifelong Learning Academy gratis webinars volgen, onbeperkt vacatures plaatsen via de Start2Move vacaturebank en kun je gratis deelnemen aan minimaal 2 Start2Move Events per jaar.

Move! Aan de slag
Wij lanceren de Start2Move Lifelong Learning Academy om jou als ondernemer te helpen om relevant en onderscheidend te blijven in de huidige markt. Samen met jou, werken we aan het hoogst denkbare kennisniveau van jouw instructeursteam. Het streven is om met een up2date en geïnspireerd team als krachtig collectief te werken naar de maximale klantbelevenis. We leggen de lat hoger in onze branche, en werken samen met jou aan een optimaal bedrijfsresultaat voor jouw club.

Start2Move Lifelong Learning
Knowledge is Power!

Meer weten over de Start2Move Lifelong Learning Academy? Mail naar LLA@start2move.nl voor een gratis online gesprek met een van onze accountmanagers of het ontvangen van een brochure of andere informatie.

De P van Personeel moet NU de P van Prioriteit worden!

De P van Personeel moet NU de P van Prioriteit worden!

Het is kort voor het weekend. De telefoon gaat. Het is Jeroen Gerats namens Bodylife. Jeroen belt me om me te vertellen dat de deadline van het nummer dat nu voor je ligt in het gedrang komt. Ik vraag ‘m of er vanuit het blad een wenselijk onderwerp is voor dit...

The biggest mind fuck ever: wat doet het met jou?

The biggest mind fuck ever: wat doet het met jou?

Het taalgebruik in de titel laat weinig aan gissen over. We worden met onze branche collectief onderwerpen aan de grootste uitdaging ooit! Alle media-aandacht, lobby’s, protestacties of bezoeken van overheden op sportlocaties ten spijt: het heeft helemaal, maar dan...

Altijd up-to-date!

Wil je op de hoogte blijven van onze events, opleidingen en regelmatig nieuws en updates ontvangen? Schrijf je dan in voor onze maandelijks digitale nieuwsbrief.

Bedankt voor je inschrijving!