+31 10 742 01 07 info@clubjoy.nl
ClubJoy logo

Instructeurs

ClubJoy biedt diverse services voor jou als groepsfitness instructeur zoals onze vijftien programma’s die je in de vorm van live workouts in jouw club kunt geven. Instructeurs worden daarbij ondersteund door  instructie-materiaal bestaande uit instructor video’s, muziek, choreografieën etc. Daarnaast bieden wij diverse praktijkgerichte groepsfitness instructor opleidingen. Om instructeurs helemaal up to date te houden, organiseren wij bovendien ieder kwartaal inspirerende ClubJoy Conventions.

Instructor opleidingen

Word gediplomeerd groepsfitness-instructeur

De ClubJoy opleidingen zijn speciaal ontwikkeld om je op een zeer praktijkgerichte wijze in korte tijd op te leiden tot succesvolle ClubJoy groepsfitness instructeur.

We bieden diverse algemene en programma-specifieke opleidingen aan. Deze opleidingen kun je volgen in onze opleidingslocatie in Nijkerk. Vier keer per jaar is er een opleidingsronde waarin alle opleidingen aangeboden worden.

Wil je niet wachten of heb je niet de mogelijkheid om zelf naar onze opleidingslocatie te reizen? Dan kunnen wij een incompany opleiding bij jou in de club organiseren. Incompany opleidingen zijn al in te plannen vanaf één deelnemer.

ClubJoy opleidingen
clubjoy jaarplanning

ClubJoy workouts

Groepsfitness programma’s om jou te ondersteunen

ClubJoy biedt veertien verschillende uitgebalanceerde groepsfitnessprogramma’s die je in jouw club kunt aanbieden in de vorm van live groepsfitnesslessen. Van ieder programma komt er elk kwartaal een nieuwe release uit. De bijbehorende instructievideo’s, muziek en promotiematerialen worden beschikbaar gesteld aan de bij ClubJoy aangesloten fitnessclubs en hun instructeurs. Daarnaast word je extra ondersteund middels onze inspirerende conventions die mimimaal vier keer per jaar plaatsvinden. 

ClubJoy Conventions

Blijf up to date en laat je inspireren

ClubJoy instructeurs hebben de mogelijkheid om een aantal keer per jaar tijdens de ClubJoy Conventions te worden geïnspireerd en bijgeschoold in hun favoriete programma’s en op groepsfitnessgebied in het algemeen.

Voor aanvang van ieder kalenderkwartaal organiseert ClubJoy een convention waaraan instructeurs vrijblijvend kunnen deelnemen zodat ze goed voorbereid en succesvol de nieuwe lessen in hun eigen club kunnen lanceren.

ClubJoy events conventions
ClubJoy Virtual Multifunctioneel

ClubJoy materiaal

Download je instructor materiaal via de member area

Ieder kwartaal komt er een nieuwe release uit van alle ClubJoy programma’s. Het instructiemateriaal voor deze releases is telkens vijf weken voor aanvang van het kalenderkwartaal beschikbaar. Dit geeft instructeurs ruim voldoende de tijd om zich voor te bereiden op de nieuwe lessen die zij met ingang van het ieder kwartaal op hun club lanceren.
Het instructiemateriaal is te downloaden via de member area van onze website en bestaat uit instructievideo’s (digitaal), choreografiën (digitale outlines en/of choreo notes), muziek (digitaal en/of op CD). Daarnaast is er ook divers promotiemateriaal beschikbaar zodat de instructeurs hun lessen kunnen promoten.

Waar kun jij lesgeven?

Aangesloten clubs

Heb je interesse om in meerdere clubs les te geven? Start je net of ben je even “in between” lesgeef jobs? Kijk dan op de ClubLocator welke club bij jou in de buurt aangesloten is bij ClubJoy. Neem zelf contact met de club op of vraag ons of wij dit voor je willen doen.

ClubJoy clublocator

Let’s get in touch

 

Wilt u graag meer informatie over onze services? Vul het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Heeft u een andere vraag? Bel ons gerust.

Telefoon:

010-7420107

Bereikbaar: maandag t/m donderdag van 09:30 tot 16:30 uur.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Akkoord privacy*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contactgegevens

Telefoon: 010 – 7420107
(ma t/m do 09:30 – 16:30)

E: info@clubjoy.nl
W: www.clubjoy.nl

Postadres

ClubJoy
Linker Rottekade 320
3031 WB Rotterdam

Bezoekadres

(Alleen op afspraak)
ClubJoy 
P.C. Staalweg 60
3721 TJ  Bilthoven

Administratie

BTW nummer:
NL 8118 59927 B 01
KVK Gooi en Eemland:
320 95 644