+31 10 742 01 07 info@clubjoy.nl
ClubJoy logo

Over ons

Indien je meer informatie wilt over onze programma’s (Live & Virtual), opleidingen, premium, evenementen of onze werkwijze, neem dan gerust contact met ons op. Wij informeren je graag.

Wie zijn we en wat doen we 

Voor het ontwikkelen van uitgebalanceerde, veilige, plezierige groepsfitnessprogramma’s die bij de deelnemers de gewenste resultaten opleveren, is heel wat ervaring en kennis vereist.

ClubJoy werkt met de beste choreografen en trainers en investeert veel tijd en geld in de ontwikkeling van geweldige groepsfitness programma’s. Ieder kwartaal opnieuw worden de nieuwste releases van onze programma’s aan honderden sportclubs in meerdere landen geleverd. Dit doen we al ruim 15 jaar, dus we hebben hiermee heel wat ervaring en expertise opgebouwd.

Onze groepsfitness-concepten staan garant voor trainingstechnisch hoogwaardige workouts die resultaten opleveren en bijdragen aan het behalen van de doelstellingen van je leden. Als manager, zaakvoerder en/of eigenaar kun je er gerust op zijn dat jouw instructeurs altijd correct opgebouwde lessen geven aan je leden indien je werkt met ClubJoy groepsfitnessconcepten. Jouw instructeurs worden bovendien ondersteund met opleidingen, kwartaalworkshops en conventions om ze up-to-date te houden, te motiveren en te inspireren.

ClubJoy live programma’s, virtuele workouts, instructor opleidingen, evenementen en support helpen bij het behalen van positieve zakelijke resultaten voor jouw club!

900 AANGESLOTEN CLUBS

ClubJoy is actief in Nederland, België. Luxemburg, Duitsland, Zwitserland en Rusland. In deze landen maken fitnessclubs en corporate clubs gebruik van onze services.

ClubJoy LIVE members

ClubJoy VIRTUAL members

WORKOUTS

Partners

Let’s get in touch

 

Wilt u graag meer informatie over onze services? Vul het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Heeft u een andere vraag? Bel ons gerust.

Telefoon:

010-7420107

Bereikbaar: maandag t/m donderdag van 09:30 tot 16:30 uur.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Akkoord privacy*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contactgegevens

Telefoon: 010 – 7420107
(ma t/m do 09:30 – 16:30)

E: info@clubjoy.nl
W: www.clubjoy.nl

Postadres

ClubJoy
Linker Rottekade 320
3031 WB Rotterdam

Bezoekadres

(Alleen op afspraak)
ClubJoy 
P.C. Staalweg 60
3721 TJ  Bilthoven

Administratie

BTW nummer:
NL 8118 59927 B 01
KVK Gooi en Eemland:
320 95 644