+31 10 742 01 07 info@clubjoy.nl

Vragen?

wij helpen graag

Indien je meer informatie wilt over onze programma’s (Live & Virtual), opleidingen, premium, evenementen of onze werkwijze neem dan gerust contact met ons op. Wij informeren je graag.

Wie zijn we en wat doen we 

Voor het ontwikkelen van uitgebalanceerde, veilige, plezierige groepsfitnessprogramma’s die bij de deelnemers de gewenste resultaten opleveren, is heel wat ervaring en kennis vereist.

ClubJoy werkt met de beste choreografen en trainers en investeert veel tijd en geld in de ontwikkeling van geweldige groepsfitness programma’s. Ieder kwartaal opnieuw worden de nieuwste releases van onze programma’s aan honderden sportclubs in meerdere landen geleverd. Dit doen we al ruim 15 jaar, dus we hebben hiermee heel wat ervaring en expertise opgebouwd.

Onze groepsfitness-concepten staan garant voor trainingstechnisch hoogwaardige workouts die resultaten opleveren en bijdragen aan het behalen van de doelstellingen van je leden. Als manager, zaakvoerder en/of eigenaar kun je er gerust op zijn dat jouw instructeurs altijd correct opgebouwde lessen geven aan je leden indien je werkt met ClubJoy groepsfitnessconcepten. Jouw instructeurs worden bovendien ondersteund met opleidingen, kwartaalworkshops en conventions om ze up-to-date te houden, te motiveren en te inspireren.

ClubJoy live programma’s, virtuele workouts, instructor opleidingen, evenementen en support helpen bij het behalen van positieve zakelijke resultaten voor jouw club!

900 AANGESLOTEN CLUBS

ClubJoy is actief in Nederland, België. Luxemburg, Duitsland, Zwitserland en Rusland. In deze landen maken fitnessclubs en corporate clubs gebruik van onze services.

ClubJoy LIVE members

ClubJoy VIRTUAL members

AANBOD

,

WORKOUTS

Het ClubJoy live workouts aanbod bestaat uit veertien verschillende programma’s.  Van ieder programma komt er elk kwartaal een nieuwe release uit met bijbehorend materiaal. Daarnaast vindt ondersteuning plaats middels opleidingen, events en support.

,

VIRTUAL

ClubJoy heeft een ruim assortiment virtuele workouts variërend in soort, intensiteit en duur.  Indien je kiest voor ClubJoy Virtual dan hebben jouw leden continu de keuze uit meer dan 200 virtuele workouts.

,

OPLEIDINGEN

De ClubJoy Instructor opleidingen zijn speciaal ontwikkeld om de deelnemers op een zeer praktijkgerichte wijze in korte tijd op te leiden tot succesvolle ClubJoy groepsfitness instructeur.

,

EVENTS

ClubJoy instructeurs hebben de mogelijkheid om een aantal keer per jaar te worden geïnspireerd en bijgeschoold tijdens de ClubJoy Conventions en events. Deze geven de instructeurs naast een inspiratie boost, ook extra inhoudelijke kennis.
,

PREMIUM

ClubJoy Premium® is kwaliteitsmanagement voor het groepslessegment. Goede instructors zorgen voor kwaliteit en kwantiteit (volle zalen) in de groepslessen. Wij kunnen uw instructors naar dit level coachen.

Partners

Nieuws & artikelen

The biggest mind fuck ever: wat doet het met jou?

The biggest mind fuck ever: wat doet het met jou?

Het taalgebruik in de titel laat weinig aan gissen over. We worden met onze branche collectief onderwerpen aan de grootste uitdaging ooit! Alle media-aandacht, lobby’s, protestacties of bezoeken van overheden op sportlocaties ten spijt: het heeft helemaal, maar dan...

Ja, stuur mij nieuws & updates

Wil je op de hoogte blijven van onze events, opleidingen en regelmatig nieuws en updates ontvangen? Schrijf je dan in voor onze maandelijks digitale nieuwsbrief.

Telefoon: 010 – 7420107
(ma t/m do 09:30 – 16:30)

E: info@clubjoy.nl
W: www.clubjoy.nl

BTW nummer:
NL 8118 59927 B 01
KVK Gooi en Eemland:
320 95 644

Bezoekadres (alleen op afspraak)
ClubJoy 

P.C. Staalweg 60
3721 TJ  Bilthoven

Postadres (Secretariaat)
ClubJoy secretariaat
Linker Rottekade 320
3031 WB Rotterdam