+31 10 742 01 07 info@clubjoy.nl

ClubJoy workouts

ClubJoy live workout-aanbod

Het ClubJoy live workout-aanbod bestaat uit veertien verschillende programma’s.  Van ieder programma komt er elk kwartaal een nieuwe release uit. De bijbehorende instructievideo’s, muziek en promotiematerialen worden beschikbaar gesteld aan de bij ClubJoy aangesloten fitnessclubs en hun instructeurs. Daarnaast vindt ondersteuning plaats middels opleidingen, events en managementsupport.

Hoe werkt het?

01. Licentie

Om onze live programma’s aan te bieden in jouw club, heeft jouw fitnessclub een ClubJoy licentie nodig. Elk kwartaal ontvang je een nieuwe release voor het ClubJoy programma of de programma’s waarvoor je een licentie hebt.

Het nieuwe materiaal, bestaande uit instructievideo’s, muziek, choreografieën en promotiemateriaal, is telkens vijf weken voor aanvang van het nieuwe kwartaal beschikbaar. Hierdoor hebben de instructeurs genoeg voorbereidingstijd om de nieuwe workouts bij de start van het kwartaal in je club succesvol te lanceren.

02. Opleiding

Om de ClubJoy workouts op de juiste wijze te geven, bieden wij ClubJoy Instructor opleidingen. Gedurende de praktijkgerichte ClubJoy Instructor opleidingen worden jouw instructeurs in korte tijd opgeleid om de ClubJoy programma’s succesvol in jouw club te geven.

03. Events

ClubJoy instructeurs hebben de mogelijkheid, per ClubJoy programma, een aantal keer per jaar te worden geïnspireerd en bijgeschoold. De masterclasses tijdens de conventions geven een inspiratie boost en de clinics geven een instructeur extra inhoudelijke kennis ten aanzien van lesgeef skills, technieken en nieuwe ontwikkelingen van trainingsmethodieken. Kortom… het is de ‘basis’ om de instructeurs optimaal te laten functioneren en het maximale uit onze programma’s te halen.

ESSENTIALS

SPECIALS

Let’s get in touch

 

Wilt u graag meer informatie over onze services? Vul het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Heeft u een andere vraag? Bel ons gerust.

Telefoon:

010-7420107

Bereikbaar: maandag t/m donderdag van 09:30 tot 16:30 uur.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Akkoord privacy*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contactgegevens

Telefoon: 010 – 7420107
(ma t/m do 09:30 – 16:30)

E: info@clubjoy.nl
W: www.clubjoy.nl

Postadres

ClubJoy
Linker Rottekade 320
3031 WB Rotterdam

Bezoekadres

(Alleen op afspraak)
ClubJoy 
P.C. Staalweg 60
3721 TJ  Bilthoven

Administratie

BTW nummer:
NL 8118 59927 B 01
KVK Gooi en Eemland:
320 95 644