+31 10 742 01 07 info@clubjoy.nl
ClubJoy Power

Is ClubJoy Power® iets voor mij?

Droom jij ervan om een sterk en atletisch lichaam te hebben of wil je gewoon iets strakker in je vel zitten? Dan is ClubJoy Power zeker geschikt voor jou! ClubJoy Power laat je ervaren hoe krachtig jouw lijf kan zijn. Je zult verbaasd staan van je eigen kunnen. Een volledig uitgebalanceerde krachttraining, waarbij gebruik wordt gemaakt van een barbell, losse gewichten en een step, wordt gedoceerd door een topcoach. Zo weet jij zeker dat je vakkundig en veilig door de training wordt geleid. De motiverende muziek draagt de training en tilt jouw doorzettingsvermogen naar ongekende hoogte.

Wat mag ik verwachten van een ClubJoy Power® les?

Tijdens een ClubJoy Power training wordt geen enkele spiergroep overgeslagen. Je traint het complete lichaam, waarbij steeds gebruik wordt gemaakt van wetenschappelijk onderbouwde trainingstechnieken. Geen complexe routines, maar een heerlijke straight forward barbell workout is wat je mag verwachten. De spieren zullen branden, maar jij laat jezelf niet meer stoppen! De opzwepende muziek motiveert jou om door te gaan en je brengt jezelf steeds weer naar een hoger niveau.

Wat maakt een ClubJoy Power®  les zo bijzonder?

Krachttraining wordt toegankelijk dankzij ClubJoy Power. De tijd dat je met een trainingsschema doelloos door de fitnesszaal wandelde is voorbij. Een ClubJoy Power les is een complete full body workout, dus je weet zeker dat je jouw lijf optimaal traint. Een deskundige coach zorgt ervoor dat jij het maximale uit jou training haalt, dat je veilig traint én dat jij met een voldaan gevoel de trainingszaal verlaat. De workout en de muziek vallen samen en geven jouw training de ultieme beleving. Een workout heeft nog nooit zoveel energie gegeven! Je ziet je lichaam veranderen en je voelt je fitter dan ooit. De workout is bovendien geschikt voor iedereen, ongeacht fitheidsniveau.

Voordelen ClubJoy Power®

  • Krachttraining wordt toegankelijk gemaakt voor iedereen, ongeacht fitheidsniveau.
  • Je traint je complete lichaam op en wordt gemotiveerd om te streven naar de beste versie van jezelf.
  • Resultaten zijn snel zichtbaar. Je lichaam wordt strakker, je wordt sterker en gaat fitter door het leven.
  • Op en top beleving en motivatie dankzij de teamdynamiek, de meeslepende muziek en een topcoach.

CONNECT. GET FIT. ENJOY THE POWER.

ClubJoy clublocator

Vind een club bij jou in de buurt. Bekijk per club het aanbod aan ClubJoy live workouts en ClubJoy Virtual.

Kun je niet vinden waar je naar op zoek bent? Vul dan het formulier onderaan deze pagina in, dan helpen wij jou graag verder.

ClubJoy clublocator
ClubJoy Power

Word ClubJoy Power®

instructeur

De ClubJoy opleidingen in combinatie met onze programma’s zijn ontworpen zodat instructeurs uitgebalanceerde goed opgebouwde groepslessen kunnen geven met daarbij ook veel aandacht voor het “fun”gehalte. Dit alles is van groot belang bij de positieve beleving en beoordeling van de groepslessen door klanten in een sportclub.

Let's get in touch

 

Wilt u graag meer informatie over onze services? Vul het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Heeft u een andere vraag? Bel ons gerust.

Telefoon:

010-7420107

Bereikbaar: maandag t/m donderdag van 09:30 tot 16:30 uur.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Akkoord privacy*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contactgegevens

Telefoon: 010 – 7420107
(ma t/m do 09:30 – 16:30)

E: info@clubjoy.nl
W: www.clubjoy.nl

Postadres

ClubJoy
Linker Rottekade 320
3031 WB Rotterdam

Bezoekadres

(Alleen op afspraak)
ClubJoy 
P.C. Staalweg 60
3721 TJ  Bilthoven

Administratie

BTW nummer:
NL 8118 59927 B 01
KVK Gooi en Eemland:
320 95 644