+31 10 742 01 07 info@clubjoy.nl

ClubJoy Virtual

ClubJoy heeft een ruim assortiment virtuele workouts variërend in soort, intensiteit en duur.  Indien je kiest voor ClubJoy Virtual dan hebben jouw leden continu de keuze uit meer dan 500 virtuele workouts.

Hoe werkt het?

01. Licentie
Om ClubJoy Virtual aan te bieden in jouw club, heeft jouw fitnessclub een ClubJoy Virtual licentie nodig. ClubJoy biedt zeer complete en uitgebreide pakketten met een groot assortiment aan workouts.

Het aanbod bestaat uit twee verschillende pakketten, ClubJoy Multifunctioneel en ClubJoy Cycling Routes.

02. Player

Voor het afspelen van virtuele workouts is de on demand player benodigd.

ClubJoy werkt met een modern, betrouwbaar en gebruiksvriendelijk virtual fitness platform.

03. Aparatuur

Voor de benodigde technologie werkt ClubJoy Virtual samen met diverse AV leveranciers. Deze zijn gespecialiseerd in de verkoop, installatie en verhuur van professionele audiovisuele apparatuur in de zakelijke markt. Zij hebben in de afgelopen jaren een groot specialisme opgebouwd in de fitnessbranche.

Wat is ClubJoy Virtual?

I

VIRTUAL FITNESS

ClubJoy Virtual is een assortiment aan diverse virtuele groepsfitness workouts. Deze workouts worden op een groot scherm in een fitnessclub afgespeeld. De fitnessclubleden kunnen deelnemen aan deze workouts in groep of individueel.

I

TIJDSDUUR

ClubJoy Virtual biedt workouts van 60 minuten, 30 minuten, 15 minuten en zelfs van 10 minuten. Deze korte workouts zijn een perfecte aanvulling op andere trainingen in de club.

I

NIVEAU

ClubJoy Virtual maakt gebruik van workouts die toegankelijk zijn voor ieder niveau. In het workout scherm is een tweede instructeur te zien die lichtere of zwaardere opties toont.

I

PAKKETTEN

Het aanbod van ClubJoy Virtual bestaat uit twee pakketten:

Voordelen ClubJoy Virtual

Uitbreiding services door efficiënte benutting van de beschikbare ruimte

Breid de services uit en vergroot het aanbod aan groepslessen van zo’n 3 uurtjes per dag naar de volledige dag, tegen lage kosten. Hiermee worden de m2 die normaal gesproken het grootste deel van de dag ongebruikt zijn, efficient benut.

Trek nieuwe leden aan

Consumenten zijn kritischer dan ooit en wegen het aanbod van de ene sportclub af tegen het aanbod van de andere sportclub alvorens lid te worden. Hierbij hechten potentiële leden grote waarde aan een uitgebreid pakket aan services waarbij de mogelijkheid om deze op elk gewenst moment (wanneer het hun zelf uitkomt) te kunnen gebruiken, zwaar weegt.

Vergroot de opkomst en retentie

Biedt nieuwkomers de mogelijkheid om eerst zelfvertrouwen op te bouwen in een virtuele les alvorens live lessen te gaan volgen.

Houd bestaande leden vast door een ruim aanbod aan hoogwaardige groepsfitnessworkouts die leiden tot resultaat en motiveren om te blijven trainen.

Uitgebreid assortiment

ClubJoy Virtual heeft maar liefst 50 verschillende workouts in het assortiment. Deze workouts variëren in soort, intensiteit en tijdsduur (60, 30, 15, 12 minuten). Ieder kwartaal komt er van elke workout een nieuwe release uit. De workouts van ten minste de laatste 4 kwartalen staan continu op uw virtual player. Dit betekent dat u continu een bibliotheek van ruim 400 verschillende workouts voor uw leden beschikbaar heeft.

De groepsles gaat altijd door

Conceptuele back-up. Nooit “nee” verkopen.

Toegang tot top-workouts

De workouts van ClubJoy Virtual zijn trainingstechnisch zorgvuldig opgebouwde workouts onder leiding van de allerbeste instructeurs. Het zijn workouts die leiden tot resultaten maar waarbij zeker het “fun”-gehalte ook een grote rol speelt.

Het werkt motiverend voor de sportclub instructeurs om de virtuele instructeurs “aan het werk” te zien waardoor ze hun eigen lessen ook naar grotere hoogtes zullen tillen.

Aanvullende korte workouts met behulp van On Demand

De korte workouts (van 10, 15 of 30 minuten) zijn een aanvulling op de rest van de training in de club. Zeker ook voor het fitness publiek.

Bioscoop ervaring

Creëer een beleving zoals tijdens een bioscoop bezoek met kwalitatief hoogwaardige workouts en de beste instructeurs.

Doorgeefluik functie

Virtual als opstap naar live workouts. Virtual verhoogt deelname aan live lessen. Meer dan 70% van de virtual deelnemers doet ook live lessen.

Virtual met live instructor

Creëer een nieuw soort beleving door live en virtual te combineren.

Let’s get in touch

 

Wilt u graag meer informatie over onze services? Vul het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Heeft u een andere vraag? Bel ons gerust.

Telefoon:

010-7420107

Bereikbaar: maandag t/m donderdag van 09:30 tot 16:30 uur.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Akkoord privacy*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contactgegevens

Telefoon: 010 - 7420107
(ma t/m do 09:30 - 16:30)

E: info@clubjoy.nl
W: www.clubjoy.nl

Postadres

ClubJoy
Linker Rottekade 320
3031 WB Rotterdam

Bezoekadres

(Alleen op afspraak)
ClubJoy 
P.C. Staalweg 60
3721 TJ  Bilthoven

Administratie

BTW nummer:
NL 8118 59927 B 01
KVK Gooi en Eemland:
320 95 644