+31 10 742 01 07 info@clubjoy.nl
HIIT NRG

ClubJoy

HIIT NRG

ClubJoy HIIT NRG is een uitdagende high intensity interval training van 30 minuten, waarbij kernwoorden als kracht, wendbaarheid en uithoudingsvermogen centraal staan. Jouw conditie wordt flink op de proef gesteld tijdens explosieve en atletische oefeningen, die elkaar in een hoog tempo opvolgen. De korte intervallen zorgen ervoor dat je tussen de stevige intensiteitspieken door, net voldoende herstel kan pakken voordat de volgende ronde start. ClubJoy HIIT NRG is een bodyweight training: je maakt dus geen gebruik van materialen. Jouw eigen lichaam is het instrument in de zoektocht naar optimale fitheid. 

Is ClubJoy HIIT NRG iets voor mij?

ClubJoy HIIT NRG is geschikt voor iedereen die supersnel fit wil worden. Je werkt aan een verbetering van je hart- en longconditie en werkt aan sterke, soepele spieren. Jouw coach geeft je de mogelijkheid om te kiezen voor verschillende intensiteitsniveau ’s. Dat maakt ClubJoy HIIT NRG uitermate geschikt voor iedereen die bereid is om hard te werken aan dat felbegeerde fitte lichaam. Met de juiste coaching en aanmoediging van jouw instructeur ga je voldaan en met een flinke dosis nieuwe energie naar huis.

Hoe ziet een ClubJoy HIIT NRG les eruit?

ClubJoy HIIT NRG kent een vaste opbouw. De les start altijd met een energieke warming-up, waarmee de toon wordt gezet voor de rest van de work-out. Een afwisseling van zeer eenvoudige aerobic passen, plyometrische elementen en snel voetenwerk (agility) is wat je kan verwachten. De intensiteit zakt iets omlaag door de toepassing van enkele krachtoefeningen voor het onder- en bovenlichaam, maar niet voor lang. Tijdens de ultieme power peak schiet de hartslag wederom omhoog tot maximaal! Je wordt beloond met een fijn herstelmoment aan het einde van de les, zodat je moe maar zeer voldaan de training kan verlaten.  

ClubJoy SPECIALS

CLUBJOY HIIT NRG IS ONDERDEEL VAN HET CLUBJOY SPECIALS PAKKET

ClubJoy SPECIALS bestaat als pakket uit negen programma’s, allen in een 30-minuten format. De programma’s kunnen gecombineerd worden om tot een workout van een uur te komen (mix and match) of de ClubJoy SPECIALS programma’s kunnen afzonderlijk als workouts van een half uur aangeboden worden.

ClubJoy SPECIALS is een totaalpakket, dit biedt clubs en instructeurs een grote mate van flexibiliteit. De ClubJoy SPECIALS programma’s zijn niet afzonderlijk af te nemen.

Hier tref je een overzicht van alle programma’s waar het ClubJoy SPECIALS pakket uit bestaat:

HIIT NRG
HIIT NRG

Voordelen ClubJoy HIIT NRG

  • De muziek en trainingsvorm zorgen voor inspiratie, motivatie en fun.
  • Je bepaalt zelf de intensiteit van training.
  • Zeer efficiënte training, waarbij je snel resultaat behaalt.
HIIT NRG

Resultaten ClubJoy HIIT NRG

  • Verbetering van kracht, wendbaarheid en cardiovasculaire conditie.
  • Geeft de vetverbranding een boost.
  • Enorme impuls voor je energieniveau.
  • Tijdens de les verbrand je gemiddeld zo’n 400 calorieën.

Share the Boost & Share the fun!

Meer informatie?

Vul je gegevens in dan nemen wij spoedig contact met je op.

"*" indicates required fields

Naam*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Telefoon: 010 - 7420107
(ma t/m do 09:30 - 16:30)

E: info@clubjoy.nl
W: www.clubjoy.nl

BTW nummer:
NL 8118 59927 B 01
KVK Gooi en Eemland:
320 95 644

Bezoekadres (alleen op afspraak)
ClubJoy 

P.C. Staalweg 60
3721 TJ  Bilthoven

Postadres (Secretariaat)
ClubJoy secretariaat
Linker Rottekade 320
3031 WB Rotterdam