+31 10 742 01 07 info@clubjoy.nl
ClubJoy BOOTY

ClubJoy NRG

ClubJoy NRG is een uitdagende high intensity interval training van 45 minuten, waarbij kernwoorden als kracht, wendbaarheid en uithoudingsvermogen centraal staan. Jouw conditie wordt flink op de proef gesteld tijdens explosieve en atletische oefeningen, die elkaar in een hoog tempo opvolgen. De korte intervallen zorgen ervoor dat je tussen de stevige intensiteitspieken door, net voldoende herstel kan pakken voordat de volgende ronde start. ClubJoy NRG is een bodyweight training: je maakt dus geen gebruik van materialen. Jouw eigen lichaam is het instrument in de zoektocht naar optimale fitheid. 

Is ClubJoy NRG iets voor mij?

ClubJoy NRG is geschikt voor iedereen die supersnel fit wil worden. Je werkt aan een verbetering van je hart- en longconditie en werkt aan sterke, soepele spieren. Jouw coach geeft je de mogelijkheid om te kiezen voor verschillende intensiteitsniveau ’s. Dat maakt ClubJoy NRG uitermate geschikt voor iedereen die bereid is om hard te werken aan dat felbegeerde fitte lichaam. Met de juiste coaching en aanmoediging van jouw instructeur ga je voldaan en met een flinke dosis nieuwe energie naar huis.

Hoe ziet een ClubJoy NRG les eruit?

ClubJoy NRG kent een vaste opbouw. De les start altijd met een energieke warming-up, waarmee de toon wordt gezet voor de rest van de work-out. Een afwisseling van zeer eenvoudige aerobic passen, plyometrische elementen en snel voetenwerk (agility) is wat je kan verwachten. De intensiteit zakt iets omlaag door de toepassing van enkele krachtoefeningen voor het onder- en bovenlichaam, maar niet voor lang. Tijdens de ultieme power peak schiet de hartslag wederom omhoog tot maximaal! Je wordt beloond met een fijn herstelmoment aan het einde van de les, zodat je moe maar zeer voldaan de training kan verlaten.  

ClubJoy SPECIALS

ClubJoy NRG is onderdeel van het ClubJoy SPECIALS pakket

ClubJoy SPECIALS bestaat uit zeven programma’s. ClubJoy NRG, ClubJoy Dance Party, ClubJoy Battle hebben een workout duur van 45 minuten. ClubJoy Booty, ClubJoy Step, ClubJoy Hiit Barbell en ClubJoy Pilates hebben een workout duur van 30 minuten. De programma’s kunnen gecombineerd worden om tot een workout van een uur te komen (mix and match) of de ClubJoy SPECIALS programma’s kunnen afzonderlijk als workouts aangeboden worden.

ClubJoy SPECIALS is een totaalpakket, dit biedt clubs en instructeurs een grote mate van flexibiliteit. De ClubJoy SPECIALS programma’s zijn ook afzonderlijk af te nemen. 

Hier tref je een overzicht van alle programma’s waar het ClubJoy SPECIALS pakket uit bestaat:

HIIT NRG

Voordelen ClubJoy NRG

  • De muziek en trainingsvorm zorgen voor inspiratie, motivatie en fun.
  • Je bepaalt zelf de intensiteit van training.
  • Zeer efficiënte training, waarbij je snel resultaat behaalt.

Resultaten ClubJoy NRG

  • Verbetering van kracht, wendbaarheid en cardiovasculaire conditie.
  • Geeft de vetverbranding een boost.
  • Enorme impuls voor je energieniveau.
  • Tijdens de les verbrand je gemiddeld zo’n 400 calorieën.

ClubJoy clublocator

Vind een club bij jou in de buurt. Bekijk per club het aanbod aan ClubJoy live workouts en ClubJoy Virtual.

Kun je niet vinden waar je naar op zoek bent? Vul dan het formulier onderaan deze pagina in, dan helpen wij jou graag verder.

ClubJoy clublocator

Let's get in touch

 

Wilt u graag meer informatie over onze services? Vul het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Heeft u een andere vraag? Bel ons gerust.

Telefoon:

010-7420107

Bereikbaar: maandag t/m donderdag van 09:30 tot 16:30 uur.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Akkoord privacy*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contactgegevens

Telefoon: 010 - 7420107
(ma t/m do 09:30 - 16:30)

E: info@clubjoy.nl
W: www.clubjoy.nl

Postadres

ClubJoy
Linker Rottekade 320
3031 WB Rotterdam

Bezoekadres

(Alleen op afspraak)
ClubJoy 
P.C. Staalweg 60
3721 TJ  Bilthoven

Administratie

BTW nummer:
NL 8118 59927 B 01
KVK Gooi en Eemland:
320 95 644