+31 10 742 01 07 info@clubjoy.nl
CLUBJOY-VIRTUAL-LOGO

ClubJoy Virtual

Multifunctioneel

ClubJoy heeft een ruim assortiment virtuele workouts variërend in soort, intensiteit en duur.  Indien je kiest voor ClubJoy Virtual Multifunctioneel dan hebben jouw leden continu de keuze uit meer dan 400 virtuele workouts.

ClubJoy Virtual Multifunctioneel

Z

50 WORKOUT-VARIANTEN

ClubJoy Virtual Multifunctioneel bestaat uit een pakket met 50 workout-varianten. Yoga, Dance, Cycle, Power, Core, Box Fight, Booty kids, HIIT etc. Van iedere variant zijn continu meerdere releases beschikbaar.

Z

NIEUWE RELEASES IEDER KWARTAAL

Ieder kwartaal komen er nieuwe releases van de workouts uit. De releases van de laatste vier kwartalen zijn op de virtual player beschikbaar zodat er continu gekozen kan worden uit meer dan 200 verschillende workouts.

Z

60, 30, 15, 10 minuten

Workouts van 60 minuten, 30 minuten, 15 minuten en zelfs van 10 minuten. Deze korte workouts zijn een perfecte aanvulling op andere trainingen in de club.

Z

HIGH, MEDIUM EN LOW INTENSITY

Voor verschillende doelgroepen, energielevels en fitheidsniveaus is er genoeg keuze.

Wat heb je nodig?

On demand player

Inclusief online lessenplanner en statistics

Beamer en projectiescherm

Stereo installatie

Lichtplan

De juiste content, technologie en hardware

ClubJoy kan u hierbij volledig van dienst zijn. Wij bieden interessante pakketten met professionele “high end” virtuele workouts in combinatie met een betrouwbaar media platform die volledig aan de wensen van uw sportclub aan te passen is.

ClubJoy Virtual heeft 50 gevarieerde, trainingstechnisch hoogwaardige workouts in het assortiment.  Ieder kwartaal komt er van iedere workout een nieuwe release uit, de releases van minimaal 4 kwartalen staan continu op de virtual player waardoor er altijd een “bibliotheek” van ruim 400 workouts beschikbaar is voor uw leden. Het fun-gehalte is bij onze workouts van groot belang. Plezierige workouts die op alle gewenste tijden gevolgd kunnen worden, zijn een enorme motivator voor uw leden om te blijven trainen en  daardoor vaker naar uw sportclub te komen, langer lid te blijven en ook anderen van uw services op de hoogte te brengen.

Voor de benodigde technologie werkt ClubJoy Virtual® samen met diverse AV leveranciers. Deze zijn gespecialiseerd in de verkoop, installatie en verhuur van professionele audiovisuele apparatuur in de zakelijke markt. Zij hebben in de afgelopen jaren een groot specialisme opgebouwd in de fitnessbranche. ClubJoy werkt met een modern, betrouwbaar en gebruiksvriendelijk virtual fitness platform.

Let's get in touch

 

Wilt u graag meer informatie over onze services? Vul het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Heeft u een andere vraag? Bel ons gerust.

Telefoon:

010-7420107

Bereikbaar: maandag t/m donderdag van 09:30 tot 16:30 uur.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Akkoord privacy*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contactgegevens

Telefoon: 010 - 7420107
(ma t/m do 09:30 - 16:30)

E: info@clubjoy.nl
W: www.clubjoy.nl

Postadres

ClubJoy
Linker Rottekade 320
3031 WB Rotterdam

Bezoekadres

(Alleen op afspraak)
ClubJoy 
P.C. Staalweg 60
3721 TJ  Bilthoven

Administratie

BTW nummer:
NL 8118 59927 B 01
KVK Gooi en Eemland:
320 95 644