+31 10 742 01 07 info@clubjoy.nl
ClubJoy logo

Clubs

ClubJoy biedt diverse services voor jouw club zoals onze dertien programma’s die door instructeurs in de vorm van live workouts in jouw club gegeven kunnen worden. De instructeurs worden daarbij ondersteund en up to date gehouden middels opleidingen en diverse inspirerende events. Kan je advies en ondersteuning gebruiken bij het managen van je groepsfitness segment? Infomeer dan naar de mogelijkheden.
Daarnaast bieden wij ClubJoy Virtual, hiermee kun je jouw leden gedurende de openingsuren van jouw club continu van kwalitatief hoogwaardige workouts voorzien die bovendien plezierig zijn om te doen.

ClubJoy workouts

Groepsfitness programma’s voor jouw club

ClubJoy biedt 13 verschillende uitgebalanceerde groepsfitnessprogramma’s die je in jouw club kunt aanbieden in de vorm van live groepsfitnesslessen. Van ieder programma komt er elk kwartaal een nieuwe release uit. De bijbehorende instructievideo’s, muziek en promotiematerialen worden beschikbaar gesteld aan de bij ClubJoy aangesloten fitnessclubs en hun instructeurs. Daarnaast vindt ondersteuning plaats middels opleidingen, events en managementsupport. 

clubjoy jaarplanning
ClubJoy Virtual Multifunctioneel

ClubJoy Virtual

Breid je services uit met ClubJoy Virtual

ClubJoy heeft een ruim assortiment virtuele workouts variërend in soort, intensiteit en duur.  Indien je kiest voor ClubJoy Virtual Multifunctioneel dan hebben jouw leden continu de keuze uit meer dan 500 virtuele workouts.

ClubJoy opleidingen

Investeer in een professioneel team

De ClubJoy opleidingen in combinatie met onze programma’s zijn ontworpen zodat instructeurs uitgebalanceerde, technisch goed opgebouwde groepslessen kunnen geven met daarbij ook veel aandacht voor het “fun” gehalte. Dit alles is van groot belang bij de positieve beleving en beoordeling van de groepslessen door de klanten in een sportclub.

ClubJoy opleidingen

Let’s get in touch

 

Wilt u graag meer informatie over onze services? Vul het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Heeft u een andere vraag? Bel ons gerust.

Telefoon:

010-7420107

Bereikbaar: maandag t/m donderdag van 09:30 tot 16:30 uur.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Akkoord privacy*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contactgegevens

Telefoon: 010 – 7420107
(ma t/m do 09:30 – 16:30)

E: info@clubjoy.nl
W: www.clubjoy.nl

Postadres

ClubJoy
Linker Rottekade 320
3031 WB Rotterdam

Bezoekadres

(Alleen op afspraak)
ClubJoy 
P.C. Staalweg 60
3721 TJ  Bilthoven

Administratie

BTW nummer:
NL 8118 59927 B 01
KVK Gooi en Eemland:
320 95 644