+31 10 742 01 07 info@clubjoy.nl

HOW-TO voor club admins: Instructeurs toevoegen of verwijderen

apr 14, 2022

GERMAN CLICK HERE

In onderstaande video leggen we je uit hoe je instructeurs toegang geeft tot de ClubJoy Instructor App.

Ook behandelen we hoe je instructeurs de toegang weer ontzegt.

Let op: je moet een admin account van de club hebben om instructeurs te kunnen toevoegen of verwijderen.

Lees je liever?  Ga dan naar het einde van deze pagina voor het uitgeschreven stappenplan.

Klik hier om direct naar de Instructor backend te gaan

Nederlands gesproken

Engels gesproken

Uitgeschreven stappenplan

  1.  Je logt in op een voor deze app ontwikkelde backend. Klik hier om in te loggen met jullie eigen bekende inloggegevens. Dezelfde inlog als voor de memberarea. LET OP: je kunt niet inloggen in de app met deze gegevens, je kunt hiermee alleen inloggen in de nieuwe backend.
  2. Zodra je bent ingelogd in de backend, zie je jouw clubnaam staan. Wanneer je hierop klikt, worden alle actieve licenties getoond.
  3. De volgende stap is jouw instructorteam toevoegen. > volgende regel Klik op users (links in beeld)
  4. Klik daarna op + create (rechts in beeld in het rood) Er verschijnen 2 balken die je kunt invullen met het mailadres van de instructeur en wachtwoord die jij kiest voor jouw instructeurLet op:Het kan zijn dat deze regels door het systeem al ingevuld zijn met de naam van de club. Deze kun je direct overschrijven. Het systeem laat hier enkel een voorstel tekst zien.
  5. Je kunt daarna in hetzelfde veld op ADD klikken onder licenses om een programma, of meerdere programma’s te koppelen aan de instructeur. Er verschijnt een regel en typ hier de naam van het programma (bijv Power). Klik op het getoonde programma om toe te voegen. Klik daarna op save.
  6. Ga terug naar het kopje clubs, klik op clubnaam dan zie je dat de instructeur is toegevoegd aan de licentie(s).
  7. Herhaal stap 3 t/m 6 voor het toevoegen van meer collega’s.
  8. Breng jouw collega(‘s) zelf op de hoogte van de inloggegevens die je hebt aangemaakt voor hem/haar zodat ze de app kunnen downloaden vanuit de stores en kunnen inloggen.  Let op: sla de gegevens van jouw collega’s zelf op.

HELP: mijn vraag staat er niet tussen!

GERMAN CLICK HERE Help! Mijn vraag staat er niet tussen of ik kom er niet uit. Geen probleem, kan gebeuren 😉 We bieden hiervoor verschillende opties om je verder te helpen: Ben je een club admin en kom je er niet uit? Neem dan rechtstreeks contact met ons op en we...

HELP: ik zie een programma niet, terwijl wij deze wel geven

GERMAN CLICK HERE De admin van jouw club bepaalt welke instructeurs toegang hebben tot welke programma's. In sommige gevallen kan het zijn dat je door verschillende redenen geen toegang meer heb tot een programma wat jij moet instuderen of geven. Neem in dat geval...

HOW-TO: maak je eigen playlist

GERMAN CLICK HERE In deze how-to leggen we uit hoe je een eigen playlist kan maken voor een specifiek ClubJoy programma.   Let op: je kan alleen muziek mixen in een playlist dat afkomstig is uit 1 specifiek programma. Je kan dus geen muziek combineren vanuit...

HOW-TO: Maak een release beschikbaar voor offline gebruik

GERMAN CLICK HERE In deze how-to leggen we je uit hoe je een specifieke release (bijvoorbeeld Cycle 74) beschikbaar maakt voor offline gebruik. Door een release beschikbaar te maken voor offline gebruik kun je work-outs instuderen of geven zonder dat verbinding hoeft...

Altijd up-to-date!

Wil je op de hoogte blijven van onze events, opleidingen en regelmatig nieuws en updates ontvangen? Schrijf je dan in voor onze maandelijks digitale nieuwsbrief.

Bedankt voor je inschrijving!