+31 10 742 01 07 info@clubjoy.nl

ClubJoy

VIRTUAL

ClubJoy heeft een ruim assortiment virtuele workouts variërend in soort, intensiteit en duur.  Indien je kiest voor ClubJoy Virtual dan hebben jouw leden continu de keuze uit meer dan 400 virtuele workouts.

Wil je starten met clubjoy VIRTUAL in jouw club?

Dit is hoe het werkt!

1

licentie

Om ClubJoy Virtual aan te bieden in jouw club, heeft jouw fitnessclub een ClubJoy Virtual licentie nodig. ClubJoy biedt zeer complete en uitgebreide pakketten met een groot assortiment aan workouts.

Het aanbod bestaat uit twee verschillende pakketten, ClubJoy Multifunctioneel en ClubJoy Cycling Routes.

2

player

Voor het afspelen van virtuele workouts is de on demand player benodigd.

ClubJoy werkt met een modern, betrouwbaar en gebruiksvriendelijk virtual fitness platform.

3

apParatuur

Voor de benodigde technologie werkt ClubJoy Virtual® samen met diverse AV leveranciers. Deze zijn gespecialiseerd in de verkoop, installatie en verhuur van professionele audiovisuele apparatuur in de zakelijke markt. Zij hebben in de afgelopen jaren een groot specialisme opgebouwd in de fitnessbranche.

Meer informatie?

Vul je gegevens in dan nemen wij spoedig contact met je op.

"*" indicates required fields

Naam*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

WAT IS CLUBJOY VIRTUAL?

I

VIRTUAL fITNESS

ClubJoy Virtual is een assortiment aan diverse virtuele groepsfitness workouts. Deze workouts worden op een groot scherm in een fitnessclub afgespeeld. De fitnessclubleden kunnen deelnemen aan deze workouts in groep of individueel.

I

TIJDSDUUR

ClubJoy Virtual biedt workouts van 60 minuten, 30 minuten, 15 minuten en zelfs van 10 minuten. Deze korte workouts zijn een perfecte aanvulling op andere trainingen in de club.

I

NIVEAU

ClubJoy Virtual maakt gebruik van workouts die toegankelijk zijn voor ieder niveau. In het workout scherm is een tweede instructeur te zien die lichtere of zwaardere opties toont.

I

PAKKETTEN

Het aanbod van ClubJoy Virtual bestaat uit twee pakketten:

Voordelen ClubJoy Virtual

Uitbreiding services door efficiënte benutting van de beschikbare ruimte

Breid de services uit en vergroot het aanbod aan groepslessen van zo’n 3 uurtjes per dag naar de volledige dag, tegen lage kosten. Hiermee worden de m2 die normaal gesproken het grootste deel van de dag ongebruikt zijn, efficient benut.

Trek nieuwe leden aan

Consumenten zijn kritischer dan ooit en wegen het aanbod van de ene sportclub af tegen het aanbod van de andere sportclub alvorens lid te worden. Hierbij hechten potentiële leden grote waarde aan een uitgebreid pakket aan services waarbij de mogelijkheid om deze op elk gewenst moment (wanneer het hun zelf uitkomt) te kunnen gebruiken, zwaar weegt.

Vergroot de opkomst en retentie

Biedt nieuwkomers de mogelijkheid om eerst zelfvertrouwen op te bouwen in een virtuele les alvorens live lessen te gaan volgen.

Houd bestaande leden vast door een ruim aanbod aan hoogwaardige groepsfitnessworkouts die leiden tot resultaat en motiveren om te blijven trainen.

Uitgebreid assortiment

ClubJoy Virtual heeft maar liefst 50 verschillende workouts in het assortiment. Deze workouts variëren in soort, intensiteit en tijdsduur (60, 30, 15, 12 minuten). Ieder kwartaal komt er van elke workout een nieuwe release uit. De workouts van ten minste de laatste 4 kwartalen staan continu op uw virtual player. Dit betekent dat u continu een bibliotheek van ruim 400 verschillende workouts voor uw leden beschikbaar heeft.

De groepsles gaat altijd door

Conceptuele back-up. Nooit “nee” verkopen.

Toegang tot top-workouts

De workouts van ClubJoy Virtual zijn trainingstechnisch zorgvuldig opgebouwde workouts onder leiding van de allerbeste instructeurs. Het zijn workouts die leiden tot resultaten maar waarbij zeker het “fun”-gehalte ook een grote rol speelt.

Het werkt motiverend voor de sportclub instructeurs om de virtuele instructeurs “aan het werk” te zien waardoor ze hun eigen lessen ook naar grotere hoogtes zullen tillen.

Aanvullende korte workouts met behulp van On Demand

De korte workouts (van 10, 15 of 30 minuten) zijn een aanvulling op de rest van de training in de club. Zeker ook voor het fitness publiek.

Bioscoop ervaring

Creëer een beleving zoals tijdens een bioscoop bezoek met kwalitatief hoogwaardige workouts en de beste instructeurs.

Doorgeefluik functie

Virtual als opstap naar live workouts. Virtual verhoogt deelname aan live lessen. Meer dan 70% van de virtual deelnemers doet ook live lessen.

Virtual met live instructor

Creëer een nieuw soort beleving door live en virtual te combineren.

Een succesvol draaiend virtueel groepslessegment is voor een groot deel afhankelijk van drie factoren:

De juiste content

Professionele video producties met motiverende, plezierige workouts die gepresenteerd worden door de beste trainers.

Betrouwbare technologie

Een gebruiksvriendelijk platvorm om probleemloos de content op af te spelen zonder afhankelijk te zijn van haperende internetverbindingen.

De kwaliteit van de hardware

Een groot scherm of combinatie van meerdere schermen met een fantastisch geluidssysteem.
"

ClubJoy Virtual

ClubJoy biedt zeer complete en uitgebreide pakketten met een groot assortiment aan workouts.

* ClubJoy Virtual Multiffunctioneel
* ClubJoy Cycling Routes

"

On demand player

De sporter kiest zelf middels touch screen welke workout gestart wordt. Daarnaast kunnen workouts ingepland worden middels de online lessenplanner.

"

Audio Visuele partner

Deze draagt zorg voor de levering en vakkundige installatie van professionele hardware.

* Beamer & projectiescherm
* Geluidsinstallatie
* Lichtplan

DE JUISTE CONTENT, TECHNOLOGIE EN HARDWARE

ClubJoy kan u hierbij volledig van dienst zijn. Wij bieden interessante pakketten met professionele “high end” virtuele workouts in combinatie met een betrouwbaar media platform die volledig aan de wensen van uw sportclub aan te passen is.

ClubJoy Virtual heeft 50 gevarieerde, trainingstechnisch hoogwaardige workouts in het assortiment.  Ieder kwartaal komt er van iedere workout een nieuwe release uit, de releases van minimaal 4 kwartalen staan continu op de virtual player waardoor er altijd een “bibliotheek” van ruim 400 workouts beschikbaar is voor uw leden. Het fun-gehalte is bij onze workouts van groot belang. Plezierige workouts die op alle gewenste tijden gevolgd kunnen worden, zijn een enorme motivator voor uw leden om te blijven trainen en  daardoor vaker naar uw sportclub te komen, langer lid te blijven en ook anderen van uw services op de hoogte te brengen.

Voor de benodigde technologie werkt ClubJoy Virtual® samen met diverse AV leveranciers. Deze zijn gespecialiseerd in de verkoop, installatie en verhuur van professionele audiovisuele apparatuur in de zakelijke markt. Zij hebben in de afgelopen jaren een groot specialisme opgebouwd in de fitnessbranche. ClubJoy werkt met een modern, betrouwbaar en gebruiksvriendelijk virtual fitness platform.

Wat heb je nodig?

 

On demand player

Inclusief online lessenplanner en statistics

Beamer en projectiescherm

Stereo installatie

Lichtplan

Ja, stuur mij nieuws & updates

Wil je op de hoogte blijven van onze events, opleidingen en regelmatig nieuws en updates ontvangen? Schrijf je dan in voor onze maandelijks digitale nieuwsbrief.

Telefoon: 010 - 7420107
(ma t/m do 09:30 - 16:30)

E: info@clubjoy.nl
W: www.clubjoy.nl

BTW nummer:
NL 8118 59927 B 01
KVK Gooi en Eemland:
320 95 644

Bezoekadres (alleen op afspraak)
ClubJoy 

P.C. Staalweg 60
3721 TJ  Bilthoven

Postadres (Secretariaat)
ClubJoy secretariaat
Linker Rottekade 320
3031 WB Rotterdam