+31 10 742 01 07 info@clubjoy.nl

START2MOVE HEEFT EEN MEERDERHEIDSBELANG VERKOCHT AAN CLUB TRAINING CONCEPTS INTERNATIONAL.

dec 10, 2019

Start2Move bouwt verder aan de toekomst met de verkoop van een meerderheidsbelang aan Club Training Concepts International.

PERSBERICHT: Zwolle, woensdag 20 november 2019

Opleidingsinstituut en marktleider Start2Move heeft een meerderheidsbelang verkocht aan Club Training Concepts International. Club Training Concepts International is het moederbedrijf van onder andere de merken ClubJoy, Virtual Training Concepts en FitSnacks.TV.

Start2Move oprichter en geestelijk vader Jelmer Siemons blijft als aandeelhouder, adviseur en Development Director verbonden aan het bedrijf. De huidige General Manager Michel Looye zal aan de slag gaan als Algemeen Directeur van Start2Move.

Jelmer Siemons: “Met veel vertrouwen ga ik deze nieuwe stap tegemoet. Zowel op persoonlijk als professioneel niveau is er een uitstekende synergie, bovendien biedt het onze cursisten, klanten en relaties nog meer mogelijkheden op het gebied van (bij)scholing en carrièreontwikkeling in de fitness-, health- en sportbranche.

Voor mij persoonlijk biedt het de mogelijkheid om wat minder in en wat meer aan het bedrijf te kunnen gaan werken. In mijn nieuwe rol zal ik met name op strategisch niveau aan de slag gaan om Start2Move te helpen

naar verdere groei. Daarnaast zal ik me o.a. gaan bezig houden met (internationale) partnerships, de Start2Move Voetbal Academie en als adviseur richting het management.”

Directeur en eigenaar van Club Training Concepts International Marc Neijland: “Met de deelneming in Start2Move is een lang gekoesterde wens om te gaan opleiden in vervulling gegaan. Start2Move was voor ons dé aangewezen partij voor een strategisch partnership. Allereerst omdat Start2Move door haar visie en vooruitstrevendheid in rap tempo marktleider is geworden. Daarbij is de relatie met Jelmer en Michel sterk en gaat hij al jaren terug. Start2Move zal als opleidingsinstituut autonoom blijven opereren. Er zijn echter hele mooie kansen voor onze bedrijven die we optimaal gaan benutten. Ik ben trots op deze mijlpaal en verheug me op het inspirerende partnership. Ik kan niet wachten om samen door te stoten in de ontwikkeling van het bedrijf en de samenwerking!”

De HDD groep is bij de transactie uittredend aandeelhouder van Start2Move en zal (weer) voor 100% eigenaar zijn van LAPT International BV.

De P van Personeel moet NU de P van Prioriteit worden!

De P van Personeel moet NU de P van Prioriteit worden!

Het is kort voor het weekend. De telefoon gaat. Het is Jeroen Gerats namens Bodylife. Jeroen belt me om me te vertellen dat de deadline van het nummer dat nu voor je ligt in het gedrang komt. Ik vraag ‘m of er vanuit het blad een wenselijk onderwerp is voor dit...

Altijd up-to-date!

Wil je op de hoogte blijven van onze events, opleidingen en regelmatig nieuws en updates ontvangen? Schrijf je dan in voor onze maandelijks digitale nieuwsbrief.

Bedankt voor je inschrijving!