+31 10 742 01 07 info@clubjoy.nl
ClubJoy logo

Instructor opleidingen

De ClubJoy opleidingen in combinatie met onze programma’s zijn ontworpen zodat instructeurs uitgebalanceerde, technisch goed opgebouwde groepslessen kunnen geven met daarbij ook veel aandacht voor het “fun” gehalte. Dit alles is van groot belang bij de positieve beleving en beoordeling van de groepslessen door de klanten in een sportclub.

Bedankt voor je inschrijving!

We gaan nu aan de slag met het verwerken van jouw inschrijving voor de ClubJoy Instructor opleiding. Binnen twee werkdagen ontvang je per mail een inschrijfbevestiging en allerhande opleidingsinformatie van ons.

Veel gestelde vragen

Ik heb al eerder een clubjoy instructor opleiding gevolgd. Moet ik de volledige opleiding opnieuw volgen als ik een opleiding wil doen voor een ander clubjoy programma?
Indien je reeds een ClubJoy instructor diploma hebt en daarbij de ALGEMENE OPLEIDING ook al gevolgd hebt, dan kun je meteen instromen bij de PROGRAMMA OPLEIDING. Je hoeft de ALGEMENE OPLEIDING dus niet iedere keer opnieuw te volgen.
Ik heb al een soortgelijke opleiding gevolgd bij een andere leverancier van groepsfitnessprogramma's. Moet ik dan toch nog de ALGEMENE OPLEIDING VOORAFGAAND AAN DE PROGRAMMA OPLEIDING VOLGEN?

Wij adviseren altijd om minimaal een keer de ALGEMENE OPLEIDING te volgen zodat je een goede basis hebt maar indien je een vergelijkbare opleiding bij een andere leverancier gevolgd hebt, kan overwogen worden om meteen door te stromen naar de ClubJoy PROGAMMA OPLEIDING zonder eerst de 2-daagse ALGEMENE OPLEIDING te doorlopen. Om te bekijken of je hiervoor in aanmerking komt, neem je het beste contact op met het ClubJoy secretariaat middels het telefoonnummer 010-7420107 of middels e-mail: info@clubjoy.nl.

 

Als ik niet geslaagd ben voor het examen wat moet ik dan doen?

Indien je niet geslaagd bent voor het examen heb je de mogelijkheid om herexamen te doen tijdens de examendag van de volgende opleidingsronde. Kijk op de planning wanneer dit is en neem contact op met het ClubJoy secretariaat om je aan te melden. De kostprijs van een herexamen is €49 (exclusief BTW).

Hoe lang duurt de examendag?

De duur van de examendag is afhankelijk van het aantal examenkandidaten. Jij doet ook mee met de examenles van andere kandidaten net zoals zij met jouw examenles meedoen. 

Staat jouw vraag niet bij de “veel gestelde vragen”? Stel dan hier jouw vraag

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contactgegevens

Telefoon: 010 – 7420107
(ma t/m do 09:30 – 16:30)

E: info@clubjoy.nl
W: www.clubjoy.nl

Postadres

ClubJoy
Linker Rottekade 320
3031 WB Rotterdam

Bezoekadres

(Alleen op afspraak)
ClubJoy 
P.C. Staalweg 60
3721 TJ  Bilthoven

Administratie

BTW nummer:
NL 8118 59927 B 01
KVK Gooi en Eemland:
320 95 644