+31 10 742 01 07 info@clubjoy.nl
ClubJoy Fit & Shape

Is ClubJoy Fit&Shape® iets voor mij?

ClubJoy Fit&Shape is dé les voor iedereen die houdt van een goede training en veel fun! Van deze les krijg je gegarandeerd een goed humeur, hoe zwaar jouw dag ook was. Een half uur eenvoudige conditietraining wissel je af met een half uur krachtoefeningen. Tijdens deze les train je het hele lijf van top tot teen. Moeilijk is deze workout zeker niet, wel aanstekelijk vrolijk en energiek!

Wat mag ik verwachten van een ClubJoy Fit&Shape® les?

Tijdens een ClubJoy Fit&Shape les krijg je een innovatieve en sprankelende training voorgeschoteld die gericht is op spierversteviging en conditieverbetering. De workout is samengesteld naar de meest recente wetenschappelijke inzichten op het gebied van training. Hartslagverhogende elementen en krachtoefeningen wisselen elkaar af. Je traint met losse plates, een tube en een mat, wat jouw training uitdagend en divers maakt. De enthousiaste coach en de opzwepende muziek zorgen voor de optimale energy boost en toveren een glimlach op jouw gezicht.

Wat maakt een ClubJoy Fit&Shape® les zo bijzonder?

ClubJoy Fit&Shape is dé next level total body workout! Je traint het hele lichaam en werkt onder andere aan uithoudingsvermogen, kracht en coördinatie. Deze les zorgt voor een positieve mindset en geeft een ongelofelijke mentale boost. Nog nooit was een training zo veelzijdig en effectief. De geweldige muziek, het teamgevoel, de uitdagende oefeningen en natuurlijk een topdocent zorgen voor één grote energie explosie in de zaal. Deze les voelt als een avondje uit. Na afloop heb je jezelf flink in het zweet gewerkt, je voelt je voldaan en hebt energie voor tien.

Voordelen ClubJoy Fit&Shape®

  • De meest complete en gevarieerde groepsles van ClubJoy.
  • Je verbetert jouw conditie, coördinatie, flexibiliteit en kracht in één workout.
  • Deze workout geeft jou een fitter lijf en een energy boost.
  • Op en top beleving en motivatie dankzij de teamdynamiek, de meeslepende muziek en een topcoach.

CONNECT. GET FIT. ENJOY THE MOVES.

ClubJoy clublocator

Vind een club bij jou in de buurt. Bekijk per club het aanbod aan ClubJoy live workouts en ClubJoy Virtual.

Kun je niet vinden waar je naar op zoek bent? Vul dan het formulier onderaan deze pagina in, dan helpen wij jou graag verder.

ClubJoy clublocator
ClubJoy Fit & Shape

Word ClubJoy Fit&Shape®

instructeur

De ClubJoy opleidingen in combinatie met onze programma’s zijn ontworpen zodat instructeurs uitgebalanceerde goed opgebouwde groepslessen kunnen geven met daarbij ook veel aandacht voor het “fun”gehalte. Dit alles is van groot belang bij de positieve beleving en beoordeling van de groepslessen door klanten in een sportclub.

Let's get in touch

 

Wilt u graag meer informatie over onze services? Vul het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Heeft u een andere vraag? Bel ons gerust.

Telefoon:

010-7420107

Bereikbaar: maandag t/m donderdag van 09:30 tot 16:30 uur.

"*" indicates required fields

Naam*
Akkoord privacy*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Contactgegevens

Telefoon: 010 - 7420107
(ma t/m do 09:30 - 16:30)

E: info@clubjoy.nl
W: www.clubjoy.nl

Postadres

ClubJoy
Linker Rottekade 320
3031 WB Rotterdam

Bezoekadres

(Alleen op afspraak)
ClubJoy 
P.C. Staalweg 60
3721 TJ  Bilthoven

Administratie

BTW nummer:
NL 8118 59927 B 01
KVK Gooi en Eemland:
320 95 644