+31 10 742 01 07 info@clubjoy.nl

clubjoy

Classes

Het ClubJoy live aanbod bestaat uit veertien verschillende programma’s.  Van ieder programma komt er elk kwartaal een nieuwe release uit. De bijbehorende instructievideo’s, muziek en promotiematerialen worden beschikbaar gesteld aan de bij ClubJoy aangesloten fitnessclubs en hun instructeurs. Daarnaast vindt ondersteuning plaats middels opleidingen, events en managementsupport. 

Wil je starten met een clubjoy programma in jouw club?

Dit is hoe het werkt!

1

licentie

Om onze live programma’s aan te bieden in jouw club, heeft jouw fitnessclub een ClubJoy licentie nodig. Elk kwartaal ontvang je een nieuwe release voor het ClubJoy programma of de programma’s waarvoor je een licentie hebt.

Het nieuwe materiaal, bestaande uit instructievideo’s, muziek, choreografieën en promotiemateriaal, is telkens vijf weken voor aanvang van het nieuwe kwartaal beschikbaar. Hierdoor hebben de instructeurs genoeg voorbereidingstijd om de nieuwe workouts bij de start van het kwartaal in je club succesvol te lanceren.

2

opleiding

Om de ClubJoy workouts op de juiste wijze te geven, bieden wij ClubJoy Instructor opleidingen. Gedurende de praktijkgerichte ClubJoy Instructor opleidingen worden jouw instructeurs in korte tijd opgeleid om de ClubJoy programma’s succesvol in jouw club te geven.

3

Events

ClubJoy instructeurs hebben de mogelijkheid, per ClubJoy programma, een aantal keer per jaar te worden geïnspireerd en bijgeschoold. De masterclasses tijdens de conventions geven een inspiratie boost en de clinics geven een instructeur extra inhoudelijke kennis ten aanzien van lesgeef skills, technieken en nieuwe ontwikkelingen van trainingsmethodieken. Kortom… het is de ‘basis’ om de instructeurs optimaal te laten functioneren en het maximale uit onze programma’s te halen.

Meer informatie?

Alle Live programma's

CLUBJOY ESSENTIALS

,

CLUBJOY POWER

ClubJoy Power® is een zeer effectieve training voor het hele lichaam. Alle grote spiergroepen worden getraind. Er wordt gebruik gemaakt van een halter met gewichten. De zwaarte van de gewichten kan aan ieders wensen en trainingsniveau worden aangepast.

,

CLUBJOY CYCLE

ClubJoy Cycle® is een indoor fietsprogramma voor iedereen die wil afslanken en wil werken aan een topconditie. De les zit boordevol energieke, afwisselende muziek die uitdaagt om snel te bewegen. Gedurende de hele les wordt de deelnemer meegenomen op een fietsroute over bergen en dalen. 

,

CLUBJOY YOGA

ClubJoy Yoga® is een training waarbij gewerkt wordt aan de balans tussen lichaam en geest. De yoga-oefeningen hebben als doel de spieren sterker en langer te maken. Ontspanning en inspanning wisselen elkaar af. De basis van ClubJoy Yoga® ligt in het Verre Oosten.

,

CLUBJOY CORE

ClubJoy Core® is een efficiënte workout voor de core. In 30 minuten worden de drie ‘hoofd’ spiergroepen getraind met drievoudig resultaat. Het versterken van de core brengt het lichaam mooi in shape. Het bevordert ook de balans en voorkomt blessures. De buik, billen en rug worden strakker en sterker.

,

CLUBJOY FIT & SHAPE

ClubJoy Fit & Shape® is een gevarieerde groepsles met een breed scala aan oefeningen uitgevoerd op geweldige muziek. De ene helft van de workout is cardiogericht met aerobische en dansante moves. De andere helft bestaat uit krachtoefeningen.

CLUBJOY SPECIALS

,

CLUBJOY PILATES

ClubJoy Pilates is een zeer toegankelijke training op heerlijke muziek, waarbij houding, lichaamsbewustzijn en adem voorop staan. In een serie fysieke oefeningen, die gekoppeld zijn aan de adem, werk je aan je lichaamshouding, coördinatie, kracht, stabiliteit en flexibiliteit.

,

CLUBJOY BOOTY

ClubJoy Booty is een groepsles waarbij je met een variatie aan oefeningen op muziek werkt aan de shape van je billen en benen. Je maakt hierbij gebruik van verschillende materialen, zoals losse plates, een weerstandsband en eventueel een stang met gewichten.

,

CLUBJOY BOX FIGHT

ClubJoy Box Fight is een knallende bokstraining op opzwepende muziek. Technieken uit het boksen en thaiboksen worden afgewisseld met snel voetenwerk, hartslagverhogende elementen en spierverstevigende oefeningen voor met name het bovenlichaam.

,

CLUBJOY FIGHT MIX

ClubJoy Fight Mix is een geweldige martial arts work-out op contrastrijke muziek. Dynamische trap- en stoottechnieken worden afgewisseld met hartslagverhogende elementen, rustigere bewegingen en spierverstevigende oefeningen voor met name de benen.

,

CLUBJOY DANCE PARTY

ClubJoy Dance Party is een groepstraining waarbij je veel plezier beleeft, terwijl je calorieën aan het verbranden bent. Tijdens de les dans je op jouw eigen niveau en manier van de ene dansstijl naar de andere dansstijl, zoals urban, house en show.

,

CLUBJOY LATIN PARTY

ClubJoy Latin Party is een vrolijke dans workout met moves uit verscheidene latin dansstijlen. Van salsa en crazy, naar Caribbean en merengue. Een perfecte training om vet te verbranden, strakkere spieren te krijgen en je conditie te verbeteren.

,

CLUBJOY HIIT BARBELL

ClubJoy HIIT Barbell is een high intensity interval training van 30 minuten waarbij gebruik wordt gemaakt van een barbell (stang met gewichten). De korte sessies van intervaltraining op een hoge intensiteit zorgen voor de meest fantastische full body workout.

,

CLUBJOY HIIT NRG

ClubJoy HIIT NRG is een uitdagende high intensity interval training. Uithoudingvermogen en kracht staan hier centraal. Jouw conditie wordt flink op de proef gesteld. Er worden tijdens de les verschillende opties aangeboden, zodat je op jouw eigen niveau kan trainen.

,

CLUBJOY STEP

ClubJoy Step is een leuke en uitdagende training waarbij je een in hoogte verstelbaar bankje (een step) gebruikt om op en af te stappen. Je werkt aan de conditie van je hart en longen en versteviging van je billen en benen.

Ja, stuur mij nieuws & updates

Wil je op de hoogte blijven van onze events, opleidingen en regelmatig nieuws en updates ontvangen? Schrijf je dan in voor onze maandelijks digitale nieuwsbrief.